Silent Pool: 24 λόγοι για να δοκιμάσετε το απόλυτο Ultra-Premium Gin
top of page
Αναζήτηση

Silent Pool: 24 λόγοι για να δοκιμάσετε το απόλυτο Ultra-Premium Gin

Δημοσιευτη στο https://www.clickatlife.gr/


Όσοι δεν γνωρίζετε και δεν είστε ήδη λάτρεις του καλύτερου ULTRA PREMIUM GIN “Silent Pool” ήρθε η ώρα να το μάθετε και να ξεχάσετε όσα ξέρατε για τα ULTRA PLEMIUM Gin ως τώρα. Το Silent Pool Gin είναι ένα αιθέριο και πολύπλοκο London Dry Gin, για την παραγωγή του οποίου χρησιμοποιούνται 24 διαφορετικά βότανα, προσεκτικά επιλεγμένα για τη μοναδικότητα τους. Ένα περίπλοκο απόσταγμα με άρκευθο, διακριτικά μπαχαρικά, ντελικάτα λουλούδια και φρέσκα εσπεριδοειδή. Λεβάντα, χαμομήλι, τριαντάφυλλο και σαμπούκο, νότες εσπεριδοειδών και γήινων αρωμάτων καθώς και μέλι που χαρίζει μαλακή επίγευση σε κάθε γουλιά. Μετά από 600 δοκιμές συνταγών, 18 μήνες, και συνδυασμό 24ων βοτάνων, η συνταγή του Silent Pool οριστικοποιήθηκε. Η διαδικασία παραγωγής δεν είναι καθόλου απλή, καθώς τα βότανα χωρίζονται σε τρεις ομάδες, καθεμία από τις οποίες υποβάλλεται σε ξεχωριστή επεξεργασία πριν συνδυαστούν σε μια μοναδική απόσταξη για να ληφθεί η βέλτιστη γεύση.

Το Silent Pool δε θα μπορούσε να μην κρύβει πίσω του μια συγκινητική ιστορία που έλαβε χώρα σε μια αρχαία λίμνη στους λόφους του Surrey. H λίμνη αυτή αποτέλεσε την έμπνευση τόσο για τη συσκευασία όσο και για το προϊόν μέσα στο μπουκάλι. Το εντυπωσιακό γαλαζοπράσινο χρώμα του μπουκαλιού παραπέμπει στην εικόνα του βαθύτερου τμήματος της λίμνης. Συνδεδεμένη με τοπικούς μύθους και θρύλους, η λίμνη πήρε το όνομά της από μια αρχαία ιστορία που χρονολογείται από τις αρχές του 1200.



Η Ιστορία: Ένας ιππότης του κακού αντιβασιλέα της Βρετανίας Sir John, είδε την πανέμορφη Έμμα, κόρη ενός ξυλοκόπου, να κάνει βόλτα στην άκρη της λίμνης. Στην προσπάθειά του να την γοητεύσει, άρχισε να την κυνηγά. Η Έμμα προσπαθώντας να ξεφύγει κατέληξε να κολυμπά στα βαθιά νερά της λίμνης, από όπου και εξαφανίστηκε. Ο ξυλοκόπος πατέρας της, δεν βρήκε ποτέ την αγαπημένη του κόρη παρά μόνο ένα καπέλο στην άκρη της λίμνης με το έμβλημα του κακού πρίγκιπα John.


Μέχρι σήμερα η λίμνη έχει μια απόκοσμη ηρεμία, εξ ου και η ονομασία Silent Pool. Αν κοιτάξει κάποιος προσεκτικά το μπουκάλι του Silent Pool, θα ανακαλύψει την ιστορία τόσο της κοπέλας και του κακού ιππότη, όσο και τα 24 βότανα που δίνουν στο Silent Pool αυτή τη μοναδική και ιδιαίτερη γεύση.


Απολαύστε το Silent Pool κατά προτίμηση με πάγο, ένα premium tonic και γαρνίρετε με μια φλούδα πορτοκάλι.

Λίγα λόγια για την Live And Wander


Η Live and Wander είναι μια boutique εταιρεία εισαγωγής και διανομής ultra-premium ποτών στην Ελληνική αγορά. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα brands μεγάλων οίκων του εξωτερικού τα οποία εκπροσωπεί. Με άξονα τη δημιουργία ενός εξαιρετικά επιλεκτικού portfolio η Live And Wander σήμερα εκπροσωπεί στην Ελλάδα το ultra-premium Silent Pool Gin και τη συλλογή των χειροποίητων προϊόντων Código 1530 που αποτελείται από την prestige tequila Código 1530 και τα Código 1530 mezcals. Για επιπλέον πληροφορίες επισκεφτείτε το www.liveandwander.gr.

13 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page