L’ Orbe Vodka x Caviar:Μια μοναδική, ultra-premium βότκα με χαβιάρι, για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους
top of page
Αναζήτηση

L’ Orbe Vodka x Caviar:Μια μοναδική, ultra-premium βότκα με χαβιάρι, για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους

Δημοσίευση στο https://www.huntingspirits.tv/



Η L’ Orbe Vodka x Caviar, μια μοναδική, ultra-premium βότκα με χαβιάρι, για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους, έφτασε στην Ελλάδα και ακούει στο σύνθημα: “Impossible Pairings Made Possible”!

Η βότκα L’Orbe Vodka x Caviar είναι ένα ξεχωριστό προϊόν που δημιουργήθηκε για να προσφέρει ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες. Πρόκειται για μια μοναδική ultra-premium vodka με γεύση και άρωμα χαβιαριού, που είναι αποτέλεσμα της φυσικής εκχύλισης χαβιαριού που εξελίσσεται στην καρδιά της φιάλης. Αυτό συμβαίνει χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία σφαιροποίησης, η οποία χωρίς να χρησιμοποιεί χημικούς σταθεροποιητές, τεχνητά αρώματα ή άλλα πρόσθετα επιτρέπει την εκχύλιση ενός εύθραυστου συστατικού, όπως είναι το χαβιάρι, μέσα σε ένα οινοπνευματώδες ποτό. Για την παραγωγή της χρησιμοποιείται το γνωστό Royal Baeri caviar, το οποίο προσδίδει κρεμώδη υφή και μια βουτυρώδη «νότα» στο ποτό. Τη συναντά κανείς στα καλύτερα clubs του Λονδίνου, στο Annabel’s, το The Connaught, στο Folie, στο διάσημο Dukes bar, στα bars πολυτελών ξενοδοχείων του Παρισιού όπως είναι το Mandarin Oriental, το Hotel Lutetia, το Four Seasons George V και άλλα μέρη στα οποία συχνάζουν spirit-savvy πελάτες.

“H L’Orbe Vodka x Caviar είναι αποτέλεσμα της φυσικής εκχύλισης χαβιαριού που εξελίσσεται στην καρδιά της φιάλης, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία σφαιροποίησης.”

Με το καινοτόμο πνεύμα και τη μοναδική της γεύση η L’Orbe έχει καταφέρει να εξάψει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των σπουδαιότερων mixologists και chefs σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων ο Agostino Peronne του The Connaught bar, ο Alessandro Palazzi του Dukes bar στο Λονδίνο, o 3 star chef Christian Le Squer του Le Cinq και ο 2 star chef Arnaud Faye του Chèvre d’Or.

Μπορεί κανείς να την απολαύσει σκέτη – για τους λάτρεις των καθαρών γεύσεων προτείνεται με πάγο και μια φέτα από φρέσκο τζιντζερ – ή σε cocktails ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για ξεχωριστά food pairings. Για να συνοδεύσετε ένα ποτήρι L’Orbe Vodka x Caviar, οι σεφ προτείνουν τα αγαπημένα σας θαλασσινά, σούσι και σασίμι που ταιριάζουν απόλυτα, καπνιστό σολομό, αστακό, καβούρι, στρείδια, κλπ. Συνδυάζεται υπέροχα με τις αλμυρές νότες από γκασπάτσο, μπριζόλα ή ταρτάρ τόνου αλλά ακόμα και με κοπές όπως ένα premium Wagyu beef. Συνδυάζεται επίσης τέλεια με γλυκές νότες, συμπεριλαμβανομένης της λευκής σοκολάτας.


"L’Orbe has managed to find a flavourful balance between the mineral notes of caviar and the smooth taste of rye vodka, a beautiful blend ideal for creating the ultimate Martini." Alessandro Palazzi head bartender,

Dukes in London




Η L’Orbe Vodka x Caviar, που ανήκει στην Pernod Ricard, έφτασε πλέον στην Ελλάδα και κάνει δυνατό αυτό που μέχρι πριν από λίγο καιρό φάνταζε αδύνατο χαρίζοντας μας μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία. Η εισαγωγή της στην Ελληνική αγορά γίνεται από την εταιρεία Live And Wander, η οποία εισάγει και το πολυτελές brand σαμπάνιας Armand De Brignac και η διανομή της πραγματοποιείται από την εταιρεία Empire Trade Hellas. Για λιανική πώληση διατίθεται για αγορά σε επιλεγμένες κάβες σε όλη την Ελλάδα. Θα την βρείτε, επίσης Online, μόλις ένα κλικ μακριά σας, στο www.liveandwander.gr/shop.

34 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page