top of page
ARMAND-de-Brignac-logo.png
3VintageBrut.jpg

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ


Η οικογένεια Cattier, αμπελουργοί 13ης γενιάς, δημιουργεί τα prestige cuvées της Armand de Brignac.


Το όνειρό τους ήταν να δημιουργήσουν μια σαμπάνια εξαιρετικής ποιότητας, η οποία θα αντιπροσωπεύει ότι καλύτερο έχει οινοποιηθεί ποτέ στην περιοχή της Καμπανίας, όπου η οικογένειά τους καλλιεργεί τα αμπέλια της για περισσότερα από 250 χρόνια.


Χωρίς την πίεση για μεγάλο όγκο παραγωγής, η μικρή ομάδα που βρίσκεται πίσω από την σαμπάνια Armand de Brignac επικεντρώνεται σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, για να εξασφαλίσει έτσι την απόλυτη ποιότητα σε κάθε βήμα της παραγωγής της.

Στη διαδικασία αυτή συμμετέχει μια ομάδα η οποία αποτελείται από μόλις 18 άριστα ειδικευμένους τεχνίτες, η οποία αγγίζει την κάθε φιάλη της Armand De Brignac. Είναι αυτοί που ασχολούνται με τη διαδικασία από το πρώτο στάδιο, της συγκομιδής και το πάτημα των σταφυλιών, το στάδιο κατά το οποίο τοποθετούνται με το χέρι στην κάθε φιάλη οι ετικέτες από γαλλικό κασσίτερο μέχρι και το τελικό στάδιο, δηλαδή τη στιγμή που αυτές θα φεύγουν από τα κελάρια.
 

3VintageBrut.jpg
ARMAND-de-Brignac-logo.png
Γνωρίστε τη συλλογή της Armand De Brignac
BOX_750mL_SideBRUTblack.tif

Αρμάν Ντε Μπρινιάκ

Brut Gold

Η Brut Gold είναι η πρώτη σαμπάνια που δημιουργήθηκε από την Armand De Brignac και παραμένει το πιο εμβληματικό cuvée της σειράς. Πλούσια, βασισμένη στις παραδόσεις της ανάμειξης σαμπάνιας του «παλαιού κόσμου», είναι αποτέλεσμα της ανάμειξης τριών ποικιλιών που προέρχονται από κάποια από τα πιο βραβευμένα terroirs στην περιοχή. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ένα prestige cuvée που εκφράζει ένα ζωντανό χαρακτήρα φρέσκων φρούτων με επίπεδα πολυπλοκότητας.

Διαθέσιμη σε φιάλες των

750ml, 1.5L, 3L, 4.5L, 6L, 9L, 12L, 15L and 30L

BOX_750mL_ROSE_black.jpg

Αρμάν Ντε Μπρινιάκ

Ros é

Η Armand de Brignac Rosé είναι ένα λαμπερό και ζωηρό cuvée με επίπεδα πολυπλοκότητας. Δημιουργείται με την προσθήκη 15% κόκκινου κρασιού στο τελικό μείγμα, από σταφύλια Pinot Noir τα οποία συλλέγονται από παλιούς αμπελώνες που παράγουν φρούτα με μεγάλη ένταση γεύσης. Αυτό προσφέρει μια βαθύτερη υφή στην σαμπάνια και νότες από κόκκινα φρούτα, καθιστώντας το ένα τέλειο κρασί για να απολαύσετε από την αρχή έως το τέλος της νύχτας.

Διαθέσιμη σε φιάλες των 

750ml, 1.5L, 3L, 4.5L, 6L, 9L, 12L, 15L and 30L

Αρμάν Ντε Μπρινιάκ

Μπλαν Ντε Μπλανς

H Armand de Brignac Blanc de Blancs αποκαλύπτει πολλά για το μοναδικό terroir της περιοχής της Καμπανίας. Το cuvée από 100% Chardonnay, το οποίο παράγεται σε πολύ περιορισμένες ποσότητες,  δημιουργείται από σταφύλια που προέρχονται τόσο από την παραδοσιακή περιοχή Chardonnay Côte des Blancs όσο και από την Montagne de Reims. H Blanc De Blancs είναι μια άψογα ισορροπημένη σαμπάνια, με υψηλή οξύτητα αλλά ταυτόχρονα απαλή. 

Διαθέσιμη σε φιάλες των

750ml και 1.5L

BOX_750mL_SIDE_BLANCblack.tif

Αρμάν Ντε Μπρινιάκ

Demi Sec

Η Armand de Brignac Demi Sec είναι το μόνο prestige cuvée Demi Sec στον κόσμο που οινοποιείται χρησιμοποιώντας μόνο το παράγωγο που προκύπτει από την πρώτη συμπίεση του σταφυλιού. Μια οινική παραγωγή που φέρει την υπογραφή όλων των  assemblage της Armand de Brignac. Με dosage που είναι στα χαμηλότερα επίπεδα της κλίμακας Demi Sec η σαμπάνια αυτή χαρακτηρίζεται από έντονη φρουτώδη γεύση, πολυπλοκότητα που προκύπτει από το χρόνο που περνά στις λεπτές οινολάσπες και μια ισορροπημένη γλυκύτητα που την καθιστά το ιδανικό συνοδευτικό για πολλές κουζίνες.
 

Διαθέσιμη σε φιάλη των

750ml κ

BOX_750mL_DEMISECblack.tif
BOX_750mL_NOIRblack.tif

Αρμάν Ντε Μπρινιάκ

Μπλαν Ντε Μπλανς

Ντε Νουάρ

Συναρμολόγηση Three 

Η σαμπάνια Armand de Brignac Blanc de Noirs Assemblage Three (A3) είναι φτιαγμένη από εξαιρετικά φρούτα που προέρχονται από μερικά από τα καλύτερα χωριά παραγωγής Pinot Noir στο Montagne de Reims, συμπεριλαμβανομένων των Bouzy, Verzenay, Ludes και Rilly La Montagne. Ένα τρίο vintages 2009, 2010, 2012, το τελικό κρασί ξεκουράζεται στα κελάρια για 6 χρόνια έως ότου τα 3.535 μπουκάλια έγιναν disgorged στις 9 Απριλίου του 2019. Κάθε μπουκάλι Armand de Brignac Blanc de Noirs A3 είναι χαραγμένο με τον μοναδικό αριθμό του (από το 1 έως το 3,535) και την ημερομηνία που έγινε disgorged, επιδεικνύοντας τη σπανιότητα, την σπανιότητα και τη συλλεκτικότητα αυτού του ultra-prestige cuvée.

 

Διαθέσιμη μόνο σε φιάλη των

750 ml

BOX_750mL_GREENblack.tif

Αρμάν Ντε Μπρινιάκ

Γκολφερ

Περιορισμένη έκδοση

Η Armand de Brignac Golfer's Limited Edition, είναι μια Brut σαμπάνια με ένα κομψό, ζωντανό στιλ, που αποτελεί το τέλειο cuvée για πρόποση στο τέλος μιας επιτυχημένης ημέρας γκολφ. Φορώντας υπερήφανα το πράσινο σακάκι του, το μπουκάλι παραδίδεται μέσα σε μια λακαρισμένη ξύλινη θήκη με ετικέτα γαλλικού κασσίτερου, σήμα κατατεθέν της Armand de Brignac.

Διαθέσιμη μόνο σε φιάλω των 

750ml

Διακρίσεις

Armand De Brignac Brut Gold

95 Points - Christelle Guibert, περιοδικό Decanter, Νοέμβριος 2016

93 Πόντοι – «Λείο και κομψό με υπέροχη ισορροπία» Anthony Dias Blue, The Tasting Panel, Απρίλιος 2016

✭✭ Βαθμολογία «Εξαιρετικά Εξαιρετικά», Christie's World Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine (Έκδοση 2014) από τους Tom Stevenson & Essi Avellan MW

«Καλό, μακρύ τελείωμα. Μελιωμένο αλλά στεγνό. 17.5/20“  (RH), Jancis Robinson.com

93 Points- Stephan Reinhardt, Robert Parker, Wine Advocate, Απρίλιος 2018

 

Armand De Brignac  Rosé

92 Πόντοι - «Το βάθος είναι αμέσως εμφανές, η ευγένεια σε καμία περίπτωση στην ποιότητα του κόκκινου κρασιού, από εξαιρετικά παλιά αμπέλια. Παλιά αμπέλια και ένα νεαρό κρασί. η σοφία, το βάθος και η νεανική ενέργεια συνθέτουν έναν νικηφόρο συνδυασμό». – Simon Field MW, Decanter 2019

93 Points - Christelle Guibert, περιοδικό Decanter, Νοέμβριος 2016

92 Points- Alison Napjus, Wine Spectator, Μάιος 2016

Best in Show, Best Sparkling Wine 2015 International Wine Competition New York

✭✭ Βαθμολογία «Εξαιρετικά Εξαιρετικά», Christie's World Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine (Έκδοση 2014) από τους Tom Stevenson & Essi Avellan MW

 

Armand De Brignac  DemiSec

93 Points – Christelle Guibert , Περιοδικό Decanter, Νοέμβριος 2016

 

Armand De Brignac  Blanc De Blancs

94 Πόντοι – «Βάθος και μήκος. υπέροχο και δείχνει εξαιρετική φινέτσα και στυλ» Anthony Dias Blue, The Tasting Panel, Απρίλιος 2016

 

91 Πόντοι – «Σίγουρα πιο περίπλοκο, πιο στρογγυλό και πιο πλούσιο από το μέσο Blanc de Blancs» Christelle Guibert, περιοδικό Decanter, Νοέμβριος 2016

 

✭✭✫ Βαθμολογία «Εξαιρετικά Εξαιρετικά +», Christie's World Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine (Έκδοση 2014) από τους Tom Stevenson & Essi Avellan MW

bottom of page